3Shape D750/D850/D900L/D1000 / D2000 Dental 3D Scanner

 

 


A 3Shape D800 és D810 Dental scanner rendszerét lenyomatok és gipszodellek 3D letapogatására fejlesztették ki, minden piacon lévő scannert meghaladó teljesítménnyel a pontosság, sebesség és a reszletek tekintetében. A piacon nincs más olyan fogtechnikai scanner, mely ennyi elő definiált scanfelhasználást kinálna. Több csonk letapogatásával (a multi-die funkció segítségével) laborja új, kimagasló hatásfokot ér el.
.
A következő video egy Dentallabor példáján át mutatja meg azt a hatékony átmenetet amit a 3Shape dentalscanner és az imes-icore marógép használatával elérhet. .

 

 

.

.

A D800 és D810 scanner növekvő termelékenységet hoz Önnek, a növekvő vevő-elégedettség mellék, ami a rövid határidőknek és a kimagasló klinikai eredményeknek tudható be. A scannert kombinálva a 3Shape DentalDesigner szoftverével rendkívül gyorsan és egyszerűen ún. "Scan-Design" kap eredményt. Ezt a 3Shape scannert annyira egyszerű kezelni, hogy alig van szükség a személyzet oktatására. A pozícionálás és a tárgy rögzítés gyors, és elegendő egyetlen kattintás a felhasználóbarát felületen, hogy a scannelési folyamatot elindítsuk

 

.

.

.

.

.

 

Egy kis felület (akkora mint egy laptop), könnyű kezelés, extrém pontosság és gyors scannelés jellemzi a D800/D810 scannereket.

A 3Shape egyedülálló rendszere 2-kamerával és 3-tengelyes mozgás rendszerrel egy más rendszerrel összehasonlíthatatlan pontosságot ad, illetve a lenyomatok, mélyen fekvő, preparált inlay-ek hatékony letapogatását eredményezi. Közel az összes szín scannelhető, mivel a scannelési paramétereket automatikusan a modell anyagánal megfelelően állíthatjuk be.

.
A Multi-Die scannelés segítségével laborja egy rendkívül teljesítőképes egységgel lesz kiépítve. Az egy/különböző esethez tartozó tagokat rögzíti a "Multi-Die" lapon és az egyes tagok (6 tag egy behelyezéssel) letapogatás automatikusan végbemegy.
.
A D800 és D810 scannerek rendkívül robosztusak és megbízhatóak, tervezésük során figyelembe vették, az elfoglat fogtechnikai laborok egyedi környezetét.
 

3Shapes egyedülálló 2-kamera és 3-tengelyes mozgatási rendszere

Kettő darab leredukált szögekkel rendelkező kamera teszi lehetővé a lenyomatok, a mély inlay-ek és az erős hátsó átfedések hatékony szkennelését. 3-tengelyes mozgás-vezérlés billenti, fordítja és elmozdítja az objektumot, s ezáltal teszi lehetővé minden perspektívából a szkennelést.

.

.

Nagy termelékenységű Multi-Die-Scan (D810)

A Multi Die scannelést a D810 berendezésen több tag egyidejű letapogatására tervezték, úgy hogy a maximális pontosság mellet a termelékenység növekedjen. Azáltal, hogy minden csonk a scanner középpontjába kerül, a legmagasabb pontossági elvárás is tartható marad.  Az akadálymentes kameraállás és a nagyon pontos fókusztávolság alapján optimális mechanikai pontosságot érhetünk el. A hatékonyság érdekében két Die-lapot tartalmaz a csomag. Ez a technikai innovávió a 3Shape által szabadalmaztatott.

.

.

Számtalan mintavételi alkalmazás

A legkiterjedtebb lehetőségek a piacon! Ide tartozik az összes standard scannelési eljárás és ezen kívül még a következő scannelési eljárások: lenyomatok, csonkfelépítmények, 16-tagú hidak, artikulált harapásminták, Wax-up hidak, mélyen fekvő inlay-ek, preparációs modellek, szeparálatlan modellek ideiglenes tagnak, implantátumpozíciók felismerése és beállítása, egyedi wax-up implantátumhidak reprodukció készítésre.

 

x

x

Technikai adatok és tények

 

  • Támogatott objektumok: szóló csonkok, Inlay/Onlay/Veneer-preparációk, híd preparációk 16 tagig, antagonista (harapás vagy modell), Wax-up (szóló vagy híd), Implantátum, lenyomatok
  • scannelési idő (beleértve a háromszögelést):
    Szóló tag: 25 sec. (30 sec.)
    3-tagú híd: 100 sec. (125 sec.)
    komplett modell: 60 sec.
    (75 sec.)
    ca. 20%-al gyorsabb mint a 2009-es verzió
  • pontosság: < 20 µm, kiváló a nagy fesztávú hidakhoz
  • Multi-Die-Scannelés: D710/D810
  • gyors és egyszerű tárgyrögzítés
  • "one-click-scan"
  • egyszerű és gyors kalibrálás
  • méret (W x H x D): 34 x 29 x 33 cm (14" x 11" x 13")
  • 2 kamera / 1 laser / 3 tengely

 

3Shape DentalSystem 2012
Még több sikerhez segítjük a fogtechnikusokat; a digitális lehetőségekből fakadó korlátlan szabadságnak köszönhetően !

 

 

További videókat itt találhat: YouTube-Kanal